l

UGENTLIGE MANDAGSMØDER

VU Århus afholder møder hver mandag. Mødernes emne strækker sig over hele samfundsdebatten, og vi får besøg af alt fra kendte politikere til erhvervsledere. Alle er velkomne til at kigge forbi!

STORE FESTER

VU Århus har sit helt eget og magtfulde festudvalg. Vi er så heldige at mange hiver hele dage ud af deres kalender for at deltage i vores fester. Kom med, vi lover, det nok skal blive sjovt!

v

POLITISK INDFLYDELSE

VU Århus er din vej til politisk indflydelse. Der er ikke lang afstand fra enten byrådet eller folketinget. Tager VU Århus kontakt, så lytter politikerne.

LANDSDÆKKENDE KURSER

Venstres Ungdom afholder løbende store kurser i løbet af året. Her har du muligheden for at networke og blive skarpere på dine egne retoriske og politiske evner!

VU Århus og Omegn blev grundlagt i 1920

I over 100 år har VU Århus været det foretrukne liberale ståsted for unge liberale i Århus. Vi kæmper for et mere liberalt Danmark. Et Danmark der respekterer den private ejendomsret, frihed til forskellighed og mere personlig frihed. Vores forening har højt til loftet, så om du er anarko-kapitalist eller ren Venstremand eller -kvinde, så er du mere end velkommen. Vi er en forening med egne store lokaler direkte i midtbyen.

netværk

Venstres Ungdom på landsplan består af næsten 3.000 medlemmer. Alle sammen med forskellig baggrund, uddannelsesniveau og ambitioner. VU Århus er din start på et netværk, der kan komme til at hjælpe dig godt på vej i fremtiden.

Kommende Begivenheder

Se hvad der sker i fremtiden af spændende begivenheder her!

Bestyrelsen

Se hvem, der sidder i bestyrelsen i VU Århus her!

Vedtægter

Læs vores vedtægter her!

Valg

Gør dig klogere på vores valgkampe her!